EROTSKA POEZIJA PDF

Erotska Poezija – Google+. Erotska Poezija. About. Posts. Looks like you’ve reached the end. Looks like you’ve reached the end. Unable to load more. Retry. Title, Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Author, Dlanka Nepočinka. Publisher, Kuboa, Length, pages. Export Citation, BiBTeX . Dlanka Nepočinka: Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija. Front Cover. Kuboa, – Erotic poetry, Macedonian – pages.

Author: Gardagar Kajisar
Country: Bermuda
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 20 October 2013
Pages: 211
PDF File Size: 15.32 Mb
ePub File Size: 6.69 Mb
ISBN: 751-5-70214-410-7
Downloads: 91947
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tokazahn

Ljepljivi motiv pjevanje s vjetrom. U svijetu gangrene ratovi i vjerski fanatizam licemjerstvo svetih otaca i svjetskih trgovaca Kapitalisti i pastiri macom ili krstom zvijezdom ili mjesecom mirom ili silom Trebao bi biti jak pozitivno razmisljati!

Slika nam ne treba Ovdje, u redovima, koje crtam, znam, i dio je moje duse za tebe naslikan Desetkovani smo neki od neprijatelja neki od prijatelja nekolicinu nas je rakija podmuklo ubila A vidim sve manje i manje je veceri svitanja i jutarnjih zora Oni su izmislili Pakao i svoje svete knjige da bi vas etotska u strahu u nadi i bijedi S nekim o necemu raspravljam besmisleno.

I da budes tu. Protiv pljackanja banaka i aerodroma Njihove demancije erktska Boga i Sotone Njihove dogme u rijecima slijepoj publici pune su zla i mina razaranja milom ili silom ratom, a ne mirom Vise povjerenja imam u sumu.

Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Nemam vremena nizasto vise, nemam vremena Danas smo rasuti po cijeloj planeti i u osami lizemo svoje rane od Sidneja do Toronta.

Dlanka Nepočinka: Sovremena makedonska ljubovna i erotska poezija – Google Books

Agenda na zidu mog kalendara popunjena je danima iscekivanja trbuhozborci grizu jaja u pomahnitalom ambijentu ja zapocinjem dan s nevjericom Jos je ostalo nesto vremena da se zasucu rukavi povuce voda na kotlicu i govna saperu u solju Smrad je rrotska pretorij pokusnih kunica u sirem radijusu i nakotile se guje sarulje nocim izviruju u svijet i osmatraju padanje zvijezda iz licimjernih moralisanja s gorkim okusom nicu kore od banana i spomenici ljudskoj gluposti nezasit budzovan u dvoru svome od sakralne umjetnosti opipava mlado tijelo novorodjenceta od obecanog ovozemaljskog raja, golet i pustinja nekolicina mladih poezjia u sred grada grajom testira raju i povlace se krisom u svoje utvrde od kartona u drugom dijelu pretorija dijele se lazne dionice patriotizma i gladan buntovnik ulovljen na keder od sarolikih boja koprca se na ledini u sustavu od govana Poput mladog dzakona u svecanoj crkvi, glas mi cvili na vjetru Necu dopustiti da places!

  EASY CLOCKING EC200 PDF

Mabrao sam ti makove kraj pruge … Smijeh … Zaista?

Zanima me da si tu. Jos nas je ostalo desetak otprilike Ne zanima me da merim vreme. Nekud nekad trcim, bez daha!

Erotska poezija Emira Ilijaša u Močvari

Pjesniku Dragi Cingelu Prije 5 godina. Procitao sam ih ali kasno Sad i nemam vise vremena ponovno puzeci da im titram jaja i podilazim Ljut i od nevjerice zanjemio Zagrliti i usred zlatnih ppoezija horizonta te dovesti, milovati tvoja meka bedra rajskim mirisima narda i na proplanke stomaka tiho pustiti medene uzdahe.

Bosanski forum Na bosanski forum svi unose radost. Zenu najbolju u svijetu, da ucinim sretnom Memorija iz proslosti se odrzava nekako, dolazi, pa se smanjuje al traje Neuspjeh, tjeskoba, kisa Nacrtat cu ti jesenju pjesmu kao tvoje oci simpaticnu Kao tajne nocnih zvijezda i hladan vjetar sa sjevera i ples valcera Zaboravi sve tuge nacrtat cu ti poklon, korpu jestivih gljiva, ljubicast zalazak sunca ples lisca u vrtlogu rijeke tvrdoglavu i upornu kisu tebe kako gazis bosa po lokvama jesen i pjesmu pred vratima oktobra Sav svoj osrednji duh ti poklanjam vece I evo me, htio bih stihom da se pokazem na pola mrtav i iznuren Gotovo se i ne sjecam necijeg iskrenog osmjeha Nemam vremena Ja se krecem u planiranim mislima i rokovima.

  BC350C MANUAL PDF

Slusam prispodobe sto prodaju lazi zatucanoj svjetini putem javnih medija I pisem poeziju koju niko ziv ne razumije Ne brini se za ono sto nije doslo i ne zalosti se za ono sto je bilo, jer drugacije nije moglo biti.

Da osecam pod prstima kako ti se misic po misic napinje dok po njima prelazim kao po klavijaturi Simbolicki s mitomanskom konotacijom ovo sto nas je ostalo ispredamo prazne zjale Erotska poezija Poezija, proza, pisci, pravopis, povijest jezika, dijalekti, lokalizam.

U skoli postojale su dvije procjene: Sanjam jutros strjeljane snove tiranina u univerzumu bez bozanske kreacije biologija poludjela Slijediti ostre misli Trebao bi biti svoj To mi se svidja.

Erotska poezija Emira Ilijaša 20.2. u Močvari

Oci su mi se u kisni obzor razlile plavetnilo iz njih iscurilo i svjetlost dana me je zastidjela cvrkut ptice doimao vesel Opet se mijenjam kao vjetar u planinama. Vjerojatno bi trebalo, zivjeti na drugi nacin Ali na drugi nacin Ne znam kako. I ne shvatam sta mi erotsa desava nedostaje mi rec koja resava u tebi je neka tajna ostala k’o muzika starih majstora.

Otvaram vrata, knjigu stan pobijedili su, govorim sebi u bradu